Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2012, 22:40
Proud napisał(a):Wyświetl post
Zgoda.

Jednak nie są oni tak słabi, żeby bez mydła dostawać bęcki od pierwszej lepszej zbieraniny kopaczy...

1.Bełchatów grał z nami jak równy z równym
2.Podbeskidzie przeważa w I połowie
3.Zdeorganizowana Polonia ogrywa nas jak dzieci
4. Pogoń punktuje Wisłę, a Probierzowy team ma problem ze stworzeniem 100% sytuacji

Nie wspominając już o kompromitujących sparingach z Limanovią czy PP gdzie przez pierwszą połowę nie oddajemy strzału na bramkę.

Wskażcie mi słabsze drużyny w tej marnej lidze od tych, z którymi już graliśmy...poza Polonią są to ekipy które będą bić się o utrzymanie.

Mamy słaby skład, owszem, ale my jesteśmy słabsi od drużyn które ten skład mają beznadziejny...
Co o swoim skłądzie ma powiedzieć trener Podbeskidzia czy Bełchatowa?
Trener Podbeskidzia czy Bełchatowa liczy na nasze błędy, my, niestety, musimy prowadzić grę. Co w sytuacji, gdy wykreować coś może Melikson i Iliew jest arcytrudne.

Do tego dochodzi element psychologiczny. Myślę, że piłkarze czują się, jak szczury na tonącym okręcie, dla którego znikąd nie widać żadnego ratunku. Zostali porzuceni, przekreśleni, zwolniono trenerów, których lubili, złamano im morale. Co więcej nie ma żadnej nadziei. Mogą stąd tylko uciec. Domyślam się, że w takiej sytuacji gra się k...ewsko trudno.

Nie cieszy mnie Probierz w Wiśle, jak już napisałem, ale kolejnego pozytywnego impulsu od właściciela, że jeszcze chce, że mu zależy, bez wzmocnień, z naszego klubu nie da się dużo więcej wykrzesać.
Odpowiedz cytując