|
Tak naprawdę to nigdy nie wiedziałem czy Probierz to dobry trener czy nie, pewnie na podstawie jego pobytu w Wiśle się tego nie dowiem.
Natomiast Skorża jest nadal wolny i być może "dzida" grana na Genkova i zbieranie odbitej piłki sprawiłby abyśmy mogli ze spokojem patrzeć w tabele.
Mamy kiepskich zawodników taka jest niestety prawda. Dzisiaj dostałem odpowiedź kto więcej potrafi dać drużynie 32 letni Iliev czy 38 letni Edi.
Jeśli naszym najlepszym piłkarzem jest Bunoza to coś jest nie tak.Rzeczywiście Bunoza grał bardzo dobrze tylko wolałbym aby na boisku byłszał Iliev, Genkov czy Melikson.
Jak kolega wyższej napisał nie mamy nawet na czym zbudować tej "nowej" Wisły.
Odeszło z klubu 5 zawodników... być może nie byli warci wykupienia... jednak w ich miejsce mam wrażenie, że przyszli zawodnicy jeszcze słabsi. Bo Biton w przeciwieństiw do Genkowa potrafił strzelać gole, Nunez potrafił rozgrywać, Diaz zawsze dawał z siebie wszystko.
Uważam że powinniśmy upodlić się do grania najbardziej prymitywnego futbolu po to aby uzbierać jak najwięcej punktów. W zimie dzięki ewentualnym transferom można próbować zrobić krok do przodu.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.09.2012 o godz. 22:23.
|