Wyświetl pojedynczy post
tentrak
Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2012, 22:06
Wisła w porównaniu z ostatnim meczem walczyła ! a to już jest plus i to większy niż je..... zwycięstwo bo powinien przynieść efekt długofalowo, dziś mecz przegraliśmy może i następny przegramy i kolejnych kilka ale nikt już piłek nie odpuszczał i nikt 15 min przed końcem nie spacerował . Dla mnie to się liczy, i nie ma szans by grając każdy kolejny mecz z zaangażowaniem go przegrać . Trener to osobna bajka, jak można Probierza dziś wyrzucać skoro on nie ma kim grać , jego wina że zamiast Głowackiego musiał wpuścić Ja......e który wchodzi na boisko by posymulować gre, a gdy już przyjdzie coś zablokować odwraca się plecami bo piłka jest twarda. Probierz ma swoją szanse i za wcześnie jest go osądzać . Swoją drogą jak pomyśle o tym że na konferencji prasowej przed meczem Wisełki siedzi szanowny Franciszek i opowiada swoje bzdety to mi się nóż w kieszeni otwiera. I jeszcze na koniec to nie wiem jakim cudem o wolne media walczymy a na wislakrakow.com zrobiło się jak w gówno prawdzie, w przeglądzie jeszcze tak probierza nie zwalniają jak u Nas
Odpowiedz cytując