Wyświetl pojedynczy post
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2012, 22:30
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Meczu Polaków nie widziałem, tylko skrót trzyminutowy zobaczyłem na youtube i z niego wynikało, że mieliśmy więcej sytuacji niż Mołdawia. Naprawdę tak źle to wyglądałoa? Ja tam nie wiem czy awansujemy z pierwszego miejsca, czy z baraży, a może popłyniemy jak na poprzednich eliminacjach do MŚ w RPA. Nie chcę się również wymądrzać jak Zarzeczny, który się mądrował w przerwie naszego meczu w Podgoricy, że Polacy dostaną w....... 4-1, a na weszlo pisał, że zremisujemy z Mołdawią. Widzę natomiast, że zaczęliśmy te eliminacje bardzo dobrze, bo remis na wyjeździe z Czarnogórą i wygrana w jakimkolwiek stylu z Mołdawią to jest minimum, które powinniśmy byli zdobyć na starcie eliminacji. Plan został wykonany. Cóż to jest styl? Wisełka też ładnie i stylowo grała za Moskala, ale nie przekładało się to na zwycięstwa, a co za tym idzie pkt. Liczą się wyniki w pierwszej kolejności. A dopieprzanie się niektórych, że styl kiepski to już szukanie dziury w całym, bo za styl się pkt nie otrzymuje. To że Polacy zagrali słabo z Mołdawią nie oznacza, że równie kiepsko zaprezentują się w następnej konfrontacji z Anglią. Jak to mówią: "Mecz meczowi nierówny".
Jezeli gramy wyrownany mecz z reprezentacja na poziomie Cracovii, to chyba zle.Chyba nawet przesadzilem z tym poziomem Cracovii, bo nawet w niej ten Suworow nie ma pewnego miejsca w skladzie, w Moldawii jest najlepszy.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 12.09.2012 o godz. 22:34.
Odpowiedz cytując