Wyświetl pojedynczy post
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2012, 20:39
CMSNero napisał(a):Wyświetl post
marna prowokacja , zmartwie Cie , na Cupiala jada w zasadzie tylko malolaci , Ci ktorzy na Wisle smigali przed era Cupala maja na to zupelnie inny poglad , nie znam totalnie nikogo kto mialby takie myslenie jak ty czy czesc tego forum , nie wiem skad takie kwiatki sie biora tu , ale na pewno nie z Krakowa , jakies garbate prowokacje....(

patrzac z perspektywy czasu to nic lepszego nie moglo nam sie trafic jak ...dorobienie sie Cupiala majatku , na 4 stronie masz podsumowanie od 2005-2010 ile Cupial kazdego roku dokladal do klubu ....

No widzisz maloletni knechcie nic a nic nie zrozumiales z mojego tekstu a spianasz sie jak wiekszosc gowniarzy na tym forum ........ nigdzie nie napisalem o wielkiej Wisle z sukscesami - chodzilo mi o Wisle biedna ale z charakterem, ambicja itp ... czyli czego s czego nie ma od 2-3 lat w Wisle na boisku - i jak widze nawet na forum ...... nie musze ci nic udawadniac .....naprawde uwierz mi - Kiedys bylo inaczej - i nie ma to nic wspolnego z terazniejszymu czasami .... czasy suksceow Wisy kiedys sukscesem byly inne wartosci niz zdobucie MP w buraczanej lidze...kiedys sukcesem byla np. strach innych kibicow na d ABG lub wogole zagraia na Reymonta ... teraz kazdy przyjezdza tutaj wygrac - z mysla ze naprawde nie trzyba duzo wysilku , kiedys sukcesem bylo patrzenie na przegrany mecz Wisly po walce- zaangazowaniu - ambicji - gryzieniu trawy itp ......niestety wiele mlodych chlopakow tego nie rzoumie albo jeszcze dlugo bedzie musialo potrzebowac czasu na zrozumienie ..... hi ...zebys kolego wiedzial ile ja Naprawde przeszlem ......zycze ci choc 10 % przezyc tego ....nie pozdrawiam bo na to nie zaslugujesz a do wszystkivch mlodszych kibicow Krolewskiej Wisly napisze tak : szanujcie sie - i nie mylcie WISLY z Cupialem bo nietedy droga ...nawet bieda i 1-2 liga tego nie zakonczy .....moze kiedys poczujecie co to spadek i walka o utrzymnie ...moze wtedy zrozumiecie ....WIERNOSC .... to nie slogan dla Cupiala i sukcesow TF Wisly - o Wiernosci dla barw nie bede pisal bo to nie ten temat ..... moze dla niektorych powinoo sie stworzyc wzor szalikow Wisla Cupiala 1997- 20.......... itp ....bardzo szanuje pana Cupiala za to co zrobil ale i BC kiedys odejdzie - i co >> zbiorowe harakiri kibicow Wisly za czasow BC ? ......zapamietajcie to - sory za taki wpis ale czasem rece opadaja czytajac niektore wypowiedzi
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 11.09.2012 o godz. 20:47.
Odpowiedz cytując