AntyMod napisał(a):

westersyl ....niestety ale nawet jesli za Meliksona jakis frajer dalby i 10 mln euro to wszystko wpadloby w kieszen wszechpoteznego i kochanego przez wszyskich (domyslam sie max 25 letnich) kibicow z C ....sory- smutne ale niestety prawdziwe ... i przepraszam Was chlopcy ae w miom wieku juz mnie malo rzeczy zaskakuje- a na Wisle ( choc ostatnio rzadziej - bo niestety wraz z nowym stadionem dla mnie pekla magia R22) to dluzej chodze niz pewnie polowa z was ma lat .....nie oszukujcie sie chlopcy- takim pisaniem nic sienie osiagnie .... bossowi najwyrazniej znudzila sie zabaweczka z Biala Gwiazda w herbie i po prostu Ją jaki was wszystkich kopnal w du..pe.... najgorsze ze w tym wszystkim wsztyscy patrza na agonie naszego klubu i przezbywaja sie w necie zamiast cokolwiek probowac dzialac .....uczmy sie od innych - chocby od legii - da sie wygrac (przynajmniej moralnie) i walczyc z wlascicielami da sie ...ale nie u nas- kilka meczy z pustym C i inne tego typu akcje moze by pomogly - albo calkowicie pograzyly nas w oczach bossa - tylko co lepsze ? byc kolosem na glinianych nogach ? ....bo osobiscie wolalbym Wisle walczaca- biedna- z charakterem i przegrywajaca - niz przegrywajaca tak jak teraz - bez pomyslu - bez ambicji - bez biegania- bez zaangazowania - z zawodnikami zarabiajacymi krocie a tak naprawde nie majacym pojecia jaki herb maja na piersi ...
|
marna prowokacja , zmartwie Cie , na Cupiala jada w zasadzie tylko malolaci , Ci ktorzy na Wisle smigali przed era Cupala maja na to zupelnie inny poglad , nie znam totalnie nikogo kto mialby takie myslenie jak ty czy czesc tego forum , nie wiem skad takie kwiatki sie biora tu , ale na pewno nie z Krakowa , jakies garbate prowokacje....(
patrzac z perspektywy czasu to nic lepszego nie moglo nam sie trafic jak ...dorobienie sie Cupiala majatku , na 4 stronie masz podsumowanie od 2005-2010 ile Cupial kazdego roku dokladal do klubu ....