|
Generalnie piłkarsko Czarnogóra była lepsza od Polski co mnie jakoś nie dziwi. Miło było patrzeć jak budują akcję kilkoma podaniami. Na pewno Czarnogóra powalczy z Ukrainą i Anglią o awans. Natomiast my walczymy o urwanie komuś punktów.
Beznadziejny mecz Obraniaka i Grosickiego. Ten drugi zupełnie nie jest gotowy do Reprezentacji. Polemizował bym czy Glik zagrał dobrze.. Vucinic nie miał z nim większych problemów. W sumie jestem zaskoczony , ze Polska zremisowała , bo byłem pewien , ze przegra. Wynik na pewno na plus...
Ale właściwie ja nie o tym.... Ogladałem dziś Młodzieżówkę Polski z Portugalią { a wcześniej z Rosją} i jeśli , to jest przyszłość naszej piłki , to.... czarno to widzę. Teoretycznie ten rocznik jest najlepszy od ładnych kilku lat. Z Kamińskim , Żyro , Kupiszem czy Teodorczykiem. I zagrali koszmarne dwa mecze. Te nasze młode gwiazdy nie umiały wymienić dwóch podań... I to jeszcze raz pokazuje jak żenujący poziom jest w naszej ekstraklasie , skoro taki Żyro błyszczy a nie może przejść dryblingiem ani Rosjanina ani Portugalczyka....
Może i po części maja gdzieś ta młodzieżówkę i Majewskiego , ale nasza młodzież zagrała fatalnie niestety....
|