|
Wolski nie jest wart 4m euro, kwota wyssana z palca . Jesli by ktos zaoferowal legii nawt 3m to dawno by go juz w TM nie bylo. Szkoda ze po kontuzji wszystko musi zaczynac od praktycznie zera.
Zyro natomiast nie zachwycil swoich kupcow a przy obecnej dyspozycji moze byc go ciezko sprzedac za fajne pieniadze. Kosecki jest po prostu slaby i raczej zginie gdzies w szarzyznie ligowej a Lukasik rozegral za malo spotkan by wyciagac jakies wieksze wnioski.
Jednego juz jestesmy pewni , egzamin z LE mlodziiez oblala. Jesli jeszcze nalozy sie na to czas i koniecznosc sprzedazy w zimowym okienku to kwoty moga byc wielce odbiegajace od zakladanych.
Cieszy ze legia ma klopoty finansowe gdyz zobaczymy jak ich szkolka -legenda sprawdzi sie w warunkacfh bojowych. Jak na moje ok o to cos malo swierzej krwi , od paru sezonow przewijaja sie wciaz te same nazwiska . A w obecnej sytuacji i czytajac jakie sa plany rozwiazania problemow to musza juz wprowadzac nowy narybek by zapelnil luke po tych co odejda..
Ja jestem nastwawiony sceptycznie, nie daje sie zwariowac kilkoma udanymi wystepamy . Chce zobaczyc jaka kase rynek wykreuje i zaastepcow na podobnym poziomie gotowych z marszu wejsc do druzyny. Tez nie wiadomo jak wyglada koszt wytworzenia interesujacego nas poziomem narybku, bo to tez jest kluczowe (ilu/ile)
Ostatnio edytowane przez Dariook : 09.09.2012 o godz. 03:17.
|