Wyświetl pojedynczy post
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2012, 08:34
Dariook napisał(a):Wyświetl post
A gdzie ja bronie jego zachowania? Napisalem ze postapil zle wiec powinno wystarczyc !
Ty juz dopieszczasz fakty, podeptal czlowieka , zaraz nastepny wyjebie ze mogl go zabic! Ogarnijcie sie! To jest sport , a on popelnil faul jakich jest na peczki. I dletego bede go bronil bo ogarniam jakie emocje mu towarzyszyly , wiem ze jeset mlody i jeszcze glupi. Kazdy popelnia bledy ...

A moze da sie to scigac z urzedu? Narazeniie na utrate zycia lub uszkodzenie ciala powinno wystarczyc. Napisz donos do Prokuratury,
Nie koloryzuj. Nie "podeptał" tylko nadepnął. To raz.
Nikt nie mówi, że mógł zabić itp - opanuj się. To dwa.
To nie jest "faul jakich jest na peczki" i o tym dyskusja. Ty może emocje ogarniasz, on nie. Kłopot polega na tym, że Ty tutaj akurat możesz sobie emocji nie ogarniać, co ewentualnie grozi nieeleganckim postem; on ogarniać emocje ma profesjonalny obowiązek, bo nieogarnianie grozi urazem. To trzy.
Trzeba jednak, właśnie w sporcie (bo to nie turniej rycerski na śmierć i życie ) rozróżniać faul, nawet ostry od bezmyślnej i chamskiej brutalności.
Nawet jeśli dotyczy to naszych piłkarzy.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Podbijamy stawkę!
Czekam na pierwszego oszołoma który napisze o zamachu na życie Piątka.
Panowie - jeszcze jeden wysiłek!
Doczekałeś się (patrz cytat powyżej). Wcześniej jeszcze Darilook podobne paranoje rozwijał (patrz cytat jeszcze wyżej) - to już masz dwóch oszołomów.
Jakoś nikt z przekonanych o słuszności kary nie świruje z takimi paranojami.
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 08.09.2012 o godz. 08:52.
Odpowiedz cytując