Wyświetl pojedynczy post
mbskrk
Junior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.09.2012, 14:46
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Regeneracja maglownicy Kraków - kojarzy ktoś zakład na Centralnej?

Albo ma inny godny polecenia - dobrze i tanio (chociaż to ostatnie to względne bo pewnie z 900 trzeba wybulić).
Nie mam jak samemu wymontować więc warsztat gdzie robią kompleksową usługę.
Ja robiłem tu: http://www.centrumregeneracji.pl/ - ul. Centralna nie wiem czy mówimy o tym samym bo w tym samym budynku są dwie firmy zajmujące się regeneracją. Na stronie jest cennik odnoszący się do większości popularnych samochodów, do ceny trzeba doliczyć ok 200zł za demontaż i montaż (ten robiony jest w zakładzie mechanicznym oddalonym ok 200m dalej tez ul. Centralna).

Co do usługi niestety mam zastrzeżenia przy wkładaniu przekładni Panowie uszkodzili jeden z simeringów i po 2 miesiącach musiałem dolać płynu myślałem że jest to spowodowane źle zrobioną regeneracją i chciałem reklamować usługę, co bardzo istotne przy reklamacji trzeba im przynieść przekładnie bo gwarancja obejmuje jedynie samą magłownice a nie jej wyjęcie i założenie (wiec 250zł) i odrazu Pani odbierająca tel. stwierdziła że pewnie gdzieś ją uszkodziłem np. kolizja bądź dziura... na szczęście udało mi się wymienić uszkodzony simering we własnym zakresie.

Co do samej usługi regeneracji (bez demontażu) przekładnia pracuję bardzo dobrze od ponad 10 miesięcy i nie widzę niepokojących objawów.

Ps. Robiłem regeneracje w samochodzie Citroen Xsara Picasso regeneracja + montaż - 650zł gwarancja na 12m

Pozdrawiam
Powód: zapomniałem...
Ostatnio edytowane przez mbskrk : 07.09.2012 o godz. 14:49.
Odpowiedz cytując