Wyświetl pojedynczy post
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2012, 13:54
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Twoje rozumowanie jest delikatnie mówiąc niezbyt dojrzałe. Wiesz dlaczego Cupiałowi może być potrzebny milion za Kirma? Bo - co bardzo prawdopodobne - wychodzi z interesu.

Jak widać Ty nie wiesz kto sprowadził Jovanica...

Gargułę sprowadził Bednarz jako jedną z większych gwiazd ligi (przynajmniej wg ekspertów - dla mnie to był zawsze niesamowity przeciętniak). Dano mu gwiazdorski kontrakt bo nie trzeba było za niego płacić (co i tak uważam za błąd). Nie rozumiem tylko jednego - ganisz Bednarza za sprowadzenie Garguły a nie chcesz przyznać, że problem z Jaliensem mamy przez kogo innego...

Nie dopisuj też wymyślonych, głupawych historyjek ze sprzedażą Meliksona za pół miliona - jak wiadomo w ostatnich dniach odrzucono dwukrotnie wyższą (a wg niektórych źródeł nawet trzykrotnie) propozycje Celtiku.
nie wiem jakich ekspertow, ja pisalem przed tym transferem, ze to bedzie wiekszy niewypal niz Lobodzinski, Gargula to nedzny kopacz mial jeden sezon kiedy Belchatow kupowal mecze razem z Zaglebiem walczyl o MP, ktore robili to samo, zreszta Matusiak tez sie skonczyl po tym sezonie.Glupawe historyjki, to wymyslal Bednarz testujac 20 amatorow na bramce, doszlo do tego , ze nie mielismy bramkarza rezerwowego, a Pawelek wrzucal sobie pilke do bramki.Bednarz caly czas wszystko chcial jak najtaniej robic, stad Tacy Christow czy Beto, ktorzy porezentowali poziom na II lige, nikt mi nie wmowi, ze ktos kto sprowadza takich anty pilkarzy wie co bierze, mozna sie pomylic, ale nie az tak.Z Bednarzem i jego transferami nie przeszlismy nawet II r eliminacji LM z amatorami z Talina, i wiekszej pomylki od tego nie bylo,wiec nie porownuj go do Valcxa, bez przesady.Przez kogo innego mamy tez Meliksona, Bitona, Ilieva, Jaliens owszem droga pomylka, ale nie wszyscy. i tak dalej ci pilkarze nigdy by tu nie trafili , bo Bednarz grzebac tylko w Polsce potrafi, a tu wlasnie tacy Kupisz czy Sobota przez tych pozal sie boze ekpertow, sa uznawani za dobrych pilkarzy.Wczoraj nasza mlodziez pokazala co potrafi z Limanowa, mowiloem juz kiedys, ze te chlopaki to poziom Unii, bo na tym sparingu akurat bylem.Kazdy kto uwaza, ze oni maja talent jest nienormalny.Zapytaj sie Bednarza czy maja haha

Jestem przekonany, ze Bednarz zmowtywowal dodatkowo Cupiala do nie wydawania nic, i chce mu za wszelka cene udwowodnic, ze zlotowki nie musi dolozyc,tylko wyniki sie nie beda zgadzac i wkrotce Cupial go wywali, co tylko potwierdzi moje podejrzenia.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 06.09.2012 o godz. 14:23.
Odpowiedz cytując