Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2012, 20:17
Nie będę każdemu z osobną odpisywał, bo nie mam za wiele czasu, tak więc przepraszam z góry za tą formę odpowiedzi, ale jadę po kolei.

- FraMat dobrze sądzi ale nie do końca. specjalnie o niewypale napisałem aby jakąś argumentacje uzyskać.

- Karherop, wiesz co to przenośnia ? Berr Szewa lezy niedaleko pustyni Negew. Ręce opadają normalnie czasami.

- Czy wygrał nam mecze z Liteksem, tego nie byłbym taki pewien? proponuje oglądnąc spotkania na spokojnie. Bo gdyby nie to co w poprzeczki szło a wpadło w naszą bramkę, to nie wiem jakbyśmy dzisiaj rozmawiali o Meliksonie.

- Szymkowiak zanim człapał to coś grał. I to więcej niż mecz na rundę. Poza tym czy Maor się zwrócił? Nie wiem czy aby na pewno,bo biorąc pod uwagę sumę za którą przyszedł plus jego zarobki. Musiałby pewnie odejść za grubo więcej niż 1 mln euro. A nikt przecież tyle za niego nie da.

- Rafkur bardzo fajnie to rozpisał.
P.S.

-ziz99 też nieżle to ugryzł
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 05.09.2012 o godz. 20:20.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując