Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2012, 00:23
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Tłumaczą się tylko winni, a zarzutów o konfabulację, czy ściemnianie szukałbym jak już po drugiej stronie klawiatury. Napisałem w czerwcu co sadzę o tej sprawie i temat uważam za zakończony.
W takim razie pozwolę sobie wkelić w całości Twój post z z 3.06.2012 (post numer 17677). Pomijam cytaty bo z punktu widzenia mojego pytania nie są one ważne:
"Żeby ułatwić życie Panom wislak68 i Siwy_89, a także całemu towarzystwu żądnemu krwi i ofiar wkleję całą moją korespondencję z tymi osobami jaka miała miejsce od przełomu 2010 i 2011 roku. Robię to prewencyjnie na przyszłość, tak aby raz na zawsze rozwiać wszelkie niejasności dotyczące przebiegu oraz sformułowanych przeze mnie zasad zakładu, które pojawiły się w tym temacie w ostatnich tygodniach o czymś świadczy spamowanie mojego nicka na potęgę. Nie ważne.
Następnie otrzymałe dwie odpowiedzi.
W czerwcu 2011 została przeprowadzona krótka wymiana zdań na temat raportu.
Moja odpowiedź była następująca.
Krótka odpowiedź.
Jeszcze na dokładkę dwie wiadomości z października ubiegłego roku.
Tak wygląda całość korespondencji na linii emj10 - wislak68 oraz emj10-Siwy_89 dotyczących tematyki zakładu. Tyle mam do dodania w kwestiach technicznych, jak i merytorycznych."
Czy w świetle powyższego pomógłbyś mi sformułować odpowiedź na proste pytania zadane przez mnie? Powtórzę po raz trzeci: Czy zostanie przygotowany raport rozstrzygający zakład "o drogach"? Czy wobec zdumiewającej bierności w temacie rozstrzygnięcia zakładu rezygnujesz z funkcji arbitra?
Jeśli po raz kolejny nie doczekam się odpowiedzi na te pytanie to nie pozostanie mi nic innego jak powtórzyć to co napisałem poprzednio: ściemniasz i stosujesz taktykę unikania jasnej odpowiedzi (prawdopodobnie z czystej niechęci do tego aby przyznać że zakład wygrałem).
I daruj sobie z łaski swojej reytanizmy w stylu: "Tłumaczą się tylko winni, a zarzutów o konfabulację, czy ściemnianie szukałbym jak już po drugiej stronie klawiatury" bo w kontekście Twoich uników to pasują one mniej więcej tak samo jak k.u.r...e pas cnoty.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 05.09.2012 o godz. 00:34.