Wyświetl pojedynczy post
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2012, 16:00
michu-k napisał(a):Wyświetl post
Zauważcie, że w wypowiedzi udzielonej przez menago wykluczają się ze sobą dwie jej części:

"Gdyby nie finansowe problemy Wisły, gdyby Wisła była w stanie zaoferować Maorowi nowy, wyższy kontrakt, to on by tu mógł grać nawet do końca kariery."

""Krakowski klub ma kłopoty z finansami, zalega z pieniędzmi i mnie, i piłkarzowi. "

To ja się pytam o co chodzi? O wyższy kontrakt, czy o niewypłacalność klubu?

To są Żydzi, oni będą kręcić itd.
Nie wiem dlaczego uważasz, że te dwie wypowiedzi się wykluczają. Powiedziane jest jasno, że klub zalega Maorowi z wypłatami. Gdyby jednak klub był w lepszej kondycji finansowej i był w stanie zaproponować zawodnikowi zdecydowanie lepszy kontrakt, to ten miałby zostać w klubie.

Żydzi kręcą, Bednarz kręci, ogólnie wszyscy kręcą. Finansowa zapaść klubu to wymyślony mit i domagamy się transferów! Na litość boską, osoby które siedzą w wiślackich realiach doskonale widzą co się dzieje w klubie. Nie mówią o tym głośno wprost, ale w prywatnych rozmowach bądź też między wierszami w publicznych dają do zrozumienia, że w klubie nie jest dobrze.

Nadprezes jest wyraźnie wypalony "zabawą" w zarządzanie klubem. Czarę goryczy przelał dwumecz z APOEL-em i nawet całkiem udana przygoda w Lidze Europy tego nie zmieniła.

Tym którzy nie wierzą naprawdę dobrze radzę, żeby przygotować się na trudniejszy okres bo na ten moment nie mamy najmniejszych szans, by znów być ligowym hegemonem. Im szybciej to wszyscy zrozumiemy, tym lepiej. Trzeba przeczekać trudny okres i liczyć na powrót lepszych czasów.
Odpowiedz cytując