Wyświetl pojedynczy post
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2012, 12:54
stalsanok1946 napisał(a):Wyświetl post
Siema potrzebowałbym kogoś kto ułożyłby mi dietę lub polecił dobrą na odchudzanie. Chciałbym zrzucić ok. 12kg przy aktualnej wadze 100kg, wzrost 183cm

Dieta plus jakiś spalacz tłuszczu. Miałby ktoś czas i pomógłby
Siema, napiszę ci jak ja zrzuciłem 17 kg od lutego.

Przed śniadaniem 35 min. rowerek tryb "fat burn"
Nie jem chleba, makaronów, ziemniaków, nic na bazie mąki, słodyczy, chipsów, fast foodów itp., pije tylko kawę albo wodę, bardzo często wino (mój nałóg, chociaż nie powinno się),

Nie można się przejadać... Ja jem albo pierś z kurczaka i warzywa na patelnie gotowane na parze, albo rybę. Po każdym posiłku kefir, albo jogurt... czasem zdarzy mi się nawet dan mleko czekoladowe wypić
Jak w ciągu dnia jestem głodny to jem jabłka...(twarde, kwaśne) mają mało kalorii i wspomagają trawienie.

Kolacje jem najpóźniej o 20.

Siłka 3 razy w tyg. trening obwodowy (obiegowy), czyli jednego dnia ćwiczę każdą partie mięśni 2 ćwiczenia (klatka, plecy, nogi - 3 ćwiczenia), 3 serie, mały ciężar, dużo powtórzeń (ta sama ilość). Trening kończę rowerkiem 35 min. "fat burn".

Biegam 2 razy w tyg.... czasem rzadziej, albo basen. chodzę biegać kumplem i to bardziej parodia jest jak trening, bo więcej czasu poświęcamy na wyrywanie dup na błoniach niż bieganie.
Nie biorę odżywek, nie mam konkretnych diet co mogę jeść, o której godz. i jaką wagę powinien mieć posiłek.

Dużo sexu... najlepszy spalacz

Ja w ten sposób zszedłem z 102 kg do 85... świetnie się czuje, nie niszczę nerek ani bebechów, pozwalam sobie czasem na piwko, jakieś ciasto do kawy, alkohol mocny, czasem na gastro na rynku zjem kebaba cz inne gówno. Na rodzinnym obiadku zjem pieczeń czy kotlety z ziemniakami. Ogólnie da się żyć...
Wychodzę z założenia, że jednym hamburgerem nie zniszczysz 3 miesięcy diety i ćwiczeń... co innego 3 dziennie przez 2 tyg.

Kumpel z którym ćwiczę kupił sobie jakiś zestaw spalaczy na allegro za 150zł. (hmb?, zieloną herbatę, i thermo shock), ale on coś chyba oszukuje bo spalił mniej jak ja...

ps. tylko nie baw się w cleny itp... nie warto...
Odpowiedz cytując