Ja widziałbym skład na następny mecz następująco :
Pareiko
Jovanović - Głowacki - Bunoza - Burliga ( Frederiksen )
Wilk - Chrapek
Iliev - Szewczyk - Melikson
Genkov
A oto moje wytłumaczenie : Pareiko mimo ,że ostatnio popełnił błąd to jednak jeszcze nie wyczerpał zaufania , Bunoza jako partner Głowy ponieważ z trójki stoperów walczących o jedno miejsce u boku Arka zaprezentował się zdecydowanie najlepiej - ba w tym meczu w którym zagrał był nawet pewniejszym punktem od Arka . Boki obrony mamy fatalne dlatego liczę na Marko , on wie o co chodzi w grze na tej pozycji tylko musi być zdrowy i przygotowany pod względem fizycznym . Na lewej albo Burliga albo Fred , żaden mnie nie przekonuje ale ktoś musi tam zagrać a nie jestem takim ryzykantem żeby wystawiać Kew

.Ostatnio mniej zawalił ( bo nie można napisać że zagrał lepiej ) raczej Duńczyk ale dałbym jeszcze szanse Buremu . Wilk w środku ponieważ ktoś musi wykonywać czarną robotę w środku pola a On przynajmniej może biegać przez 90 minut , Sobol ostatnio miał ogromne problemy kondycyjne a Uryga jest świeżo po kontuzji . Wybór Chrapka nie powinien dziwić ponieważ On jest po prostu lepszy pod każdym względem od Guły . Skrzydła Maor - Ivica by siali popłoch w szeregach obronnych przeciwników i stwarzali przewagę wygrywając pojedynki . Szewczyk w środku ponieważ w ostatnim meczu pokazał że ma zmysł do gry kombinacyjnej ,asysta majstersztyk , w dodatku dośrodkowywał ze stałych fragmentów gry i wychodziło mu to dobrze a jak wiadomo dobre wrzutki i dalekie dokładne podania oraz przegląd pola są podstawowymi elementami u rozgrywającego czy ofensywnego środkowego pomocnika i myślę że On to ma aczkolwiek na jakieś wiążące opinie jest jeszcze stanowczo za wcześnie jeśli chodzi o tego zawodnika . No i na szpicy Genkov - jest w dobrej formie ale musimy przeważać , mieć inicjatywę i stwarzać sytuacje jako drużyna żeby Bułgar mógł zabłysnąć .