|
Legia gra ładnie dla oka i zasłużenie zagrała , ale skuteczność jest do poprawy. Co tego , ze są sytuacje bramkowe , skoro rzadko coś wpada do bramki. Ciekawe czy kontuzja Ljuboi jest poważna , bo bez niego może być ciężko.
Natomiast co do meczu Lech vs Górnik , to Kolejorz zagrał tragicznie ! Zero dokładności i pomysłu. Lech mia problem , by wymienić dwa celne podania. Pod koniec meczu szyderczo im klaskałem , bo w Poznaniu taka gra nie uchodzi na sucho. :} Ślusarski nie wiedział gdzie jest Ubiparip potykał się o własne nogi i przewracał się na prostej drodze. Fatalnie , to wyglądało , ale to pokazuje nasza słabość w pucharach. Nasze drużyny grają co tydzień coś innego tak w Europie nie da się grać. Co do Górnika , to wstrzymał bym się z zachwytami. Dla mnie Nawałka , to trener na " poklask" Dobry motywator , ale Górnik głównie się opiera na pressingu i kontrach. Fajnie , to wygląda , że chłopaki biegają z zaangażowaniem , ale gry w piłkę , to tam za dużo nie ma.
Ciesze się z tego punktu , bo Górnik zasłużył na wygraną.
Paradoksalnie mogliśmy wygrać ten mecz , ale Skorupski wyjął jedyny celny strzał w bramkę Możdżenia.
Co do tego Milika , to fajny chłopak , ale jak zwykle nasze media przesadzają. Do Kadry ? Po co? Niech strzeli 10 bramek zrobi 8 asyst i zobaczymy....
Ogólnie skoro Widzew grający przerazliwie słabo ma po trzech meczach 9 punktów , to nie mam pytań...
Nasza liga przypomina mi zawody w , których chodzi o to kto mniej się zbłazni ten wygrywa. Poziom spotkań sięgnął dna a , to co wyczyniał Śląsk z Ruchem było czymś trudnym do opisania...
Nie mniej liga jest nasza i co tydzień się emocjonujemy tą kopaniną . :}
|