Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2012, 22:23
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Dziecko, czy ty potrafisz czytac ze zrozumieniem, czy jeszcze nie skonczyles podstawowki ? Wskaz mi fragment, w ktorym napisalem, ze na zachodzie niektorzy idioci tego nie robia...? Jezeli tego nie zrobisz, to ladnie przepros . Pisalem wyraznie o karach, ktore sa nieuchronne i bardzo surowe dla tego typu towarzystwa.

P.S - Margaret Thatcher nie mialaby zycia tutaj, a to przeciez wzor postaw prawicowych ;].

Po przeglądnięciu zdjęć stronę wcześniej, czy oglądnięciu dopingu z meczu Śląsk-Hanover jestem w stanie stwierdzić, że to tylko "niektórzy idioci", (a pójdę jeszcze dalej... a co tam ) bandyci! odpalają race i prezentują oprawę meczową i bluzgają. Wszyscy wokoło natomiast są zdegustowani oburzeni. W Niemczech natomiast trwa debata publiczna na ten temat z Angelą Merkel w roli głównej

SV_

Węgrzyn ogólnie jest jebnięty, nie ma co się tam nad nim rozwodzić. Ja się tylko zastanawiam nad jednym, czemu Węgrzynowi nikt nie wytłumaczy, że przecież doping jest zakazany, i nie wolno dopingować, więc, czemu według niego ktoś ma ryzykować zakazem stadionowym? Może Kaziu niedoinformowany?
Ostatnio edytowane przez palikot : 03.09.2012 o godz. 22:40.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując