bridgeburner napisał(a):

Zamiast odkrywać ponownie koło przeczytaj wklejony artykuł albo najlepiej cały raport
jest w nim napisann ze Wisła wydała na pensje 59% przychodu,
czyli co na zgrupowania wydała 31 % (ok 18 mln zł) czy na Akademie a moze na rozwoj ośrodka treningowego?
Łyknałeś najwyraxniej farmazonyy łysego mistrza PR niczym młody pelikan i bronisz polityki prowadzacej nas w sportowy niebyt
|
nie... przed przyjściem Bednarza pisałem i tłumaczyłem, szydziłem w sposób: "GDZIE PIENIĄDZE ZA LAS?",
prosiłem aby pan szanowny moderator na literę M. (który w obawie o swe imię kasował me jakże prawdziwe i dosadne posty) kandydował na prezesa i to wszystko poudkładał i właściwie gospodarował skarbcem...
powtórzę po raz kolejny: NIE MACIE POJĘCIA JAKI KOSZTY CIĄGNIE WARZYWNIAK a ZA FINANSE KLUBU bez poniżej-podstawowej wiedzy się BIERZECIE
Legia tez jest pod kreską, hmmm ciekawe dlaczego sprzedała Arielka Rybusa ...
Nie wiem jak nazwać ludzi, którzy myślą, że Bednarz celowo robi armagedon a Cupiał nic nie widzi...
Bednarz dostał ściśle określone zadanie i je realizuje , nie wiem co trzeba mieć w mózgu by sądzić inaczej, podejrzewam że siuter
PS> Nie popieram działań Bednarza...
Mati_ napisał(a):

Skąd wiesz, że Cupiał chce zwijać interes?
Dużo osób pisze tu o zwijaniu interesu, o sprzedaży klubu, o przygotowaniu pod sprzedaż.
|
przecież to od co najmniej 7 lat jest wałkowane ....
kot napisał(a):

Nie stać Was na to, a to szkoda i wstyd
|
To pofatyguj się raz w życiu, przyjdź na jeden mecz(na R22 nie do knajpy przed tv) kozaku i skanduj, a nie nawołuj do farmazonów na forum od 10 lat.... nawet jak gromiliśmy schalke to było źle i Cupiał be