serek.c2 napisał(a):

No więc wyobraź sobie, że pieniążków już nie będzie - przynajmniej na to wygląda. Więc ponawiam pytanie - za co chcesz zatrudniać przykładowego Petrescu, Valckxa? Za czyje pieniądze chcesz zbudować akademię i bazę treningową?
Wziąłeś pod uwagę, że równie dobrze Ty możesz być ślepcem, że to Ty możesz mieć mylne poglądy? Bednarz jest marionetką w rękach Cupiała jak każdy prezes i inny działacz naszego klubu. Jakiego zachowania oczekujesz w tej sytuacji od łysego? Może w błysku fleszy powinien złożyć dymisję mówiąc, że On pracować bez kasy nie ma zamiaru bo nie chce być grabarzem Wisły?
Czytam i się zastanawiam - dzisiejszy wywiad strasznie wszystkich zdenerwował. Najbardziej zastanawia mnie skąd takie wkurzenie użytkowników po słowach Bednarza "że liczył na odejście jeszcze trzech zawodników". Cholera jasna - sam liczyłem, że tak będzie! Miałem nadzieję, że uda nam się rozwiązać kontrakty z Gargułą, Jaliensem i sprzedać za godziwe pieniądze Chaveza. Denerwuje Was też możliwość sprzedania Meliksona... A któż go będzie mógł zatrzymać jak przyjdzie oferta? Czy inny dyrektor sportowy postawiłby veto? Boguś dostanie ze 2,5 banki Euro i bye bye Maorze...
|
Pewnie mu raczej chodziło o Jovanica zamiast Chaveza/Gargułę poza tym zgadza się.
2,5 za Maora... daj Boże!

O B - zgadza się, tylko 1) po raz kolejny pi.rdoli jak idiota bo mówi o wiele więcej niż musi. Szołmen zas.rany. 2) Że przyjął tą brudną robotę - jeśli przyłoży rękę do zrobienia krzywdy Wiśle np. rozwalenie do tego stopnia, że będzie spadek itp. to zawsze będzie tu je.bany. To oczywiste.