Wyświetl pojedynczy post
Lemur
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2012, 16:27
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
A proponujesz to za czyje pieniądze jeśli nieśmiało mogę zapytać by nie być posądzonym o wspieranie szkodliwych decyzji dla klubu?
Tej samej osoby, która wydaje/wydawała je na takich ludzi jak Kapka, Bednarz, Probierz, Jirsak, Sikorski, Frederiksen, Łobodziński, Matusiak, Praski, itd. itp.

A wypocin Grantara już nawet nie będę komentować - szkoda czasu. On już tyle razy się skompromitował i dał dowód złego życzenia Wiśle, że nie ma co się dalej nad nim pastwić.

Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
Czytając te dyrdymały żygać się chce i flaki się wywracają.
A mi się dla odmiany żygać chce, jak czytam Twoje dyrdymały ściągające z kłamstw i manipulacji Bednarza.

Cytat:
trzeba zrobić czystki! Pozbyć się starych dziadyg, pseudo gwiazd, a postawić na graczy, którym przede wszystkim się chce biegać i walczyć!
Stawiają na nich Korony, Ruchy, Piasty, Zawisze, Kolejarze Stróże, Garbarnie itd. Są dzięki temu bogate sportowo i finansowo, czy nie? Grają dobrą piłkę czy nie? Grają nimi po 2-3 latach "ogrywania" o mistrzostwo, czy nie?

Cytat:
Wszyscy robią pojazd po Burlidze, Czekaju, a ja w ich grze nie widzę niczego złego! Nie widzę niczego co by raziło mnie do tego stopnia abym powiedział, że jest słaby!
Cóż, wiadomo, że są wśród nas również i ślepcy... Bednarz Wam wszystkim wprost pluje w oczy i w wywiadach uważa za idiotów, a Wy dalej mówicie, że deszcz pada...
Ostatnio edytowane przez Lemur : 03.09.2012 o godz. 16:37.
Tępiciel inkwizycji
Odpowiedz cytując