Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2012, 11:36
Lemur napisał(a):Wyświetl post
Twoja „twórczość” i intencje są tutaj doskonale znane, nie zatuszujesz niczego gadaniem na inne tematy. Od lat wspierasz każdą szkodliwą dla Wisły decyzje i ideę.
Na jakie "inne tematy" ( sorki ale bredzisz ... )
Szkodliwe było życie ponad stan bez solidnego stawiania na młodzież czego efekty mamy dzisiaj.
Możesz mówić: "wytrzymalibyśmy kilkanaście minut - Liga Mistrzów by była wszystko byłoby ok".
Może. Nie sądze aby na długo metę ale załóżmy ze byłoby....
Tylko że. kurna ...., nie wytrzymaliśmy ! .. ponadto w lidze graliśmy piach i skończył się sezon jak się skończył !
I jak nie kumasz faktu że właściciel postanowił urealnić wydatki, to nie masz więcej pojęcia o aktualnej sytuacji niż imiennik z Warszawskiego ZOO.

Lemur napisał(a):Wyświetl post
A co ja proponuję? Odsunięcie ludzi typu Bednarza, Probierza, Kapki i Rogali oraz postawienie na fachowców typu Petrescu czy Valckxa. ...........
No to sobie proponuj dalej mistrzów typu Petresku i Valcx.
Założę się że w tym sezonie TEN WŁAŚCICIEL nie postawi na żadnych tego typu szpeców.
Ty się dalej łudź ...

Co do moich intencji: pozostań w przekonaniu ze jestem zakamuflowaną V kolumną Legii W. i za 30 zł miesięcznie wypłacanych mi przez J. Bednarza likwiduje piękne koncepcje Lemurków sprowadzające się tego że ma być bogato, z rozmachem i światowo za pieniądze których nie ma. Pozostań w takim przekonaniu bo innej możliwości nie potrafisz sobie wyobrazić ...
................................[ tu coś było ale autocenzura w ostatniej chwili ....]
Ostatnio edytowane przez Grantar : 03.09.2012 o godz. 12:14.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując