nemox007 napisał(a):

Ja bym zadał takie pytanie:
Panie Prezesie czy zdaje sobie Pan sprawę że kompletnie nie nadaje się Pan na dyrektora sportowego. Nie ma Pan żadnej wiedzy z tym związanej oraz kompletnie nie jest Pan akceptowany przez środowisko kibiców?
Kpina to co ten Bednarz robi. Tak sobie pomyślałem że skoro Smuda ma takie dobre stosunki z Cupiałem to gdyby Dyzma został trenerem to może i BC sypnie kasą?
|
Z Dyzmą jest tak, mówi że zrobi za pół ceny ale i gaże musi miec dużą. No i mi wciąż się nie podoba to, że w skorumpowanym sezonie prowadził Zagłębie (bo wątpię, żeby nie wiedział o handlu).
krasny napisał(a):

OK. Pierwszy raz i oficjalnie napiszę, że mam dość tego gościa.
Jakby mi szef powiedział że jest mu przykro ze zostałem w firmie/klubie to bym stracił jakąkolwiek motywacje do pracy.
Co za PAŁA!
|
Nie ma się co dziwic, że piłkarze odpuszczają sobie później grę i wyniki są lipne. Jakby go podsumowac no zwykła Dupa z uszami.
Jacek pełni teraz rolę prezesa, a mi w wywiadach z nim brakuje pytań o sprzedaż biletów, dlaczego nawet to kuleje ? Ludzie chcą przyjśc na mecz a tutaj kolejki do kas takie, że ... w połowie meczu odpuszczają.