|
Pesymiści i wieczni malkontenci najlepiej niech nie czytaje tego posta .
Kolejne spotkania pokażą czy Probierz wyciąga wnioski , podchodzę do ostatnich wyników ze spokojem bo i widzę światełko w tunelu , jak będziemy grać w następnych spotkaniach tak jak w pierwszych 20 minutach 2 połowy + wymienimy bezmyślnego Chaveza (najlepiej na Bunozę ), wyleczy się na dobre Jovanovic oraz , a raczej przede wszystkim będzie grał Melikson to jeszcze nie jednego rywala położymy na łopatki w tym sezonie.
Choć po Poloni byłem smutny po porażce , to postawa Szewczyka i Chrapka wlała we mnie optymizm , że młodzi potrafią wejść i wziąć na swoje barki odpowiedzialność za gre i wynik . Będziemy mieli z nich jeszcze wiele pociechy i już teraz podpisałbym z nimi długotelnie kontrakty . Wokół nich powinniśmy budować Wisłe na następne lata .
Płakać po porażce z Polonia nie zamierzam . 4 lata temu przegraliśmy z Lechem 1-4 u siebie w podobnym momencie sezonu i jakos nie przeszkodziło nam to wygrać mistrzostwa ( głupi przykład ale zawsze ) . Zadowoli mnie w tym sezonie miejsce na podium , ale historia pokazywała , że niektórzy za późno nas może skreślają.
|