Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2012, 23:35
KacpiTSW napisał(a):Wyświetl post
Z pustego i Salamon nie naleje..

Wole oglądać 11 młodych polskich zawodników zapierdal*jąych przez 90 minut, którzy będą sobie wypruwać żyły w walce o KAŻDĄ piłkę, niż 11 przereklamowanych i przepłacanych z zajebistą przeszłością w CV.

Zmiana trenera w tej chwili to kolejny strzał we własną stopę, pierwszym była sprzedaż Kirma w obecnej sytuacji...
Trochę przeczysz sobie - Kirm, jeden z większych nieudaczników których Kraków widział przecież za frytki tu nie grał.
Pozbycie się tego nic nie dającego grajka to akurat +..szczególnie dla Probierza, który szybko się poznał na nim.

A co do zmiany trenera...ja .......e, aż ciężko mi znaleźć porównanie które mogło by to dobrze zobrazować.
Od początku byłem przeciwko zatrudnieniu Probierza, ale niestety dziś muszę go bronic, szczególnie że Dyzma atakuje(mam nadzieje że to tylko ściema mediów ale wiedząc jaką kanalią jest Franz, to nie zdziwił bym się gdyby już obciągał(oczywiście w przenośni),Cupiałowi.
Różnica między Probierzem a Dyzmą jest taka że Probierz to przeciętny trener ale jednak w miarę konkretny gość.Dyzma jest przeciętnym trenerem i do tego to totalny idiota.Dla mnie to jest coś takiego jakby Kokonowicz został naszym trenerem...beka na maksa tyle że nie w Krakowie i nie w Wiśle.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując