Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2012, 12:25
Baala napisał(a):Wyświetl post
@Drozd:

1. Boguski kontuzjowany, zresztą jak zawsze.
2. Skoro Aris jest podobnym poziomem do Odense to czemu my z tym Odense biorąc dwumecz odpadlibyśmy. Te Odense też trzy razy było mistrzem więc nie wiem po czym wnosisz że to lepszy klub. Jeszcze Jaga z tym Arisem to debiutowała w pucharach co jest nie bez znaczenia bo oprócz Franka i Skerli bodaj to nikt tam nigdy nie grał w pucharach z zawodnikow, a u nas właściwie cała kadra już grała.
3. Jovanovic i Melikson kontuzja to nie wiem co tam robią, Hendricksen to pewnie Frederiksen który lepiej od Paljica to narazie nie wygląda. CZyli różnaca nagle z jednego zrobiła się do czterech. Pozatym Iliev nigdy nie był mistrzem Polski tylko grał Kirm wtedy w podstawowym, czyli już jest piątka w stosunku do mistrzowskiego sezonu. Pół składu. Dodatkowo Wilk wcale nie był wtedy jakimś super mocnym podstawowym, bo pierwszy był Sobol, a często przed Wilkiem potrafili wyjść czy Jirsak czy Siwakow.

Zresztą o czym my mówimy to było dwa lata temu, szmat czasu. W między czasie Śląsk zdobył mistrza i wykonał wbrew pozorom mniej roszad niż my i mając tego samego trenera też zjechał na dno.

Co do młodych na Bełchatów i Podbeskidzie to ciesz sie że Probież tego nie zrobił bo dziś byśmy mieli 0-1 punkt a nie cztery.
Boguski kontuzjowany, ale jak nie był kontuzjowany to placu nie powąchał bo grał oldboy Garguła, jak zawsze.

Kolego po pierwsze to Odense odpadło a nie My, a w dwumeczu z nimi nie graliśmy. Odense wygrało z Fulham o czym Aris może tylko pomarzyć. Jeżeli dla Probierza w pucharowym debiucie Aris to bariera nie do przejścia to porównaj sobie pucharowy debiut Wisły. Z Zającami, Grzelą i Kulą jako kapitanem.

Jaka kontuzja Meliksona? To z Bełchatowem i PB nie grał? Hendriksen czy Fredriksen od Palica słabszy nie jest. Porównujemy składy czyli 18 piłkarzy którymi dysponowali trenerzy wtedy i dziś. Co mnie obchodzi że wtedy grał Kirm, a teraz nie gra. Dlaczego nie gra? Słaby? Zapomniał jak sie gra?

Wyszlismy od tego ze ktoś napisał że mamy słaby skład, zgadzam się, tylko dodaję ze pod innym trenerem tenże słaby skład zdobywał już mistrzostwo.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując