|
'Obrona nie jest problemem Wisły Kraków...' - Michał Probierz, trener Wisły Kraków.
Michałku, chyba ten mecz pokazał Ci idealnie że problemem Wisły Kraków jest obrona również.
Gdyby sędzia podyktował karnego to było by 4-1 i gra 11 na 10, więc możliwe że i 5-1 by było.
Mecz fatalny, pod każdym względem, nie dało się tego oglądać. Sam Iliev zrobił ile mógł.
Sprawdziło się to że młodzi chłopcy nie zagrają gorzej niż Kirm, i pewnie że tak.
Zarówno Chrapek jak i Szewczyk pokazali się naprawdę dobrze, kapitalne dogranie Szewczyka.
Co tu dużo mówić, pisałem przed meczem że Wisła jest tylko średniakiem. Że nikt nas się już nie boi.
I przywyknijmy do tego, strach jedynie pomyśleć co będzie jak zagramy z Lechem, Legia...może lepiej wystawić już teraz biała flagę?
Tak tragicznego: Pareiko, Chaveza, Sobolewskiego, Wilka to ja dawno nie widziałem.
Sobolewski po tym meczu jednak powinien stwierdzić że na 90 minut on się już niestety nie nadaje.
A Polonia świetne spotkanie, świetna gra ponownie: Wszołka, Pazio, Teodorczyka.
Wszystkich trzech chciałbym zobaczyć w reprezentacji, to piękne jak oni walczą i z jakim skutkiem.
PS: Rommel Ty to już możesz spie*****ć do Hondurasu, jak nie masz mózgu to na boisko nie wychodź.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
|
|