DarekW napisał(a):

Teraz gdy juz nasza ukochana Wisle zasilili "Mlode Chlopaki Polaki" jest cudowna sytuacja! Wreszcie poczulem sie zwiazany z tym klubem. Wiem ze nasze Wspaniale Chlopaki Polaki beda plakali po porazce tak jak i ja zreszta. Dziekuje bracia forumowicze za ta krucjate ktora odbyliscie ... Najpierw glowa zostala scieta na karku Maskanta. Po tym kolejne glowy lecialy tych wszystkich heretykow z bog wie jakich odleglych zakadkow swiata. Nastepnie spadla glowa Vlackxsa ... coz to byla za wielka chwila dla Wiselki. Podobno temu Vlacksowi to zamiast krwi to jakas substancja zraca wyciekla ... hmm Zwyciestwo, zwyciestwo, zwyciestwo!!! Teraz w Wisle graja tylko Mlode Chlopaki Polaki!!
Chwala wam kochani!! Mamy Mlodych Polakow Chlopakow i teraz juz nic nie powstrzyma nas od wspanialych chwil i sukcesow. Zaczelismy od jakze wspanialej porazki z Polonia i wszyscy sie poplakalismy. Plakali i Mlode Polaki Chlopaki, i plakali kibice na stadionie i wiele tysiecy kibicow przed odbiornikami telewizijnymi. Wszyscy polaczylismy sie w jedna wielka bardzo zwiazana rodzine. To bylo cos niezwyklego. Dla takich momentow jest sie kibicem. Dla takich momentow kocha sie Wisle Krakow!!
I co teraz? Teraz z naszymi Mlodymi Chlopakami Polakami juz nic nas nie powstrzyma! Bedziemy kroczyc do kolejnych wspanialych momentow i juz na zawsze bedziemy bardzo mocnie zwiazani z tym klubem. Chwala, chwala, chwala na wysokosci Mlodym Polakom Chlopakom i wszystkim oredownikom tychze wspanialych Mlodych Polakow Chlopakow.
|
Co do Polaków to:
- masz jakąś awersje do tego narodu ?
- przeczytaj co powiedział Glowacki: "debiutanci nie odbiegali od reszty"
- popatrz na skład Polonii gdzie najlepiej grali "Młode Chłopaki Polaki " jak cynicznie piszesz
- awersja do polskości widzę że dotyczy także polskich znaków diakrytycznych
A tak w ogóle: kup parę jeszcze Meliksonów jak masz kasę ... albo namów na to Bossa z Myślenic a nie flekuj młodych Wislaków którzy grają bo na nich nas stać ....
Tak na marginesie ilu obcokrajowców grało w Polonii a ilu w Wiśle

?
Policz - potem się odezwij.
Ja będę naszym młodym kibicował ... oby grali coraz więcej.