Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2012, 22:52
Krotochwila napisał(a):Wyświetl post
Dziś na trybunach wyczuwało się coś niesamowitego. Jakiś dziwny podniosły, poważny ton, którego nie pamiętam od dawna. Mam wrażenie, że ludzie czują koniec pewnej epoki i wszystkie emocje są dużo szczersze i silniejsze niż wtedy, kiedy ogrywaliśmy wszystkich jak leci.
Dobre to było i jestem dziś z Wiślackości dumny jak diabli. Wisła była dziś na trybunach, nie na boisku. I była bardzo, bardzo mocna.
Karta się odwróci. Dobranoc.

Ale Wisła też była na boisku. Ja to widziałem w młodym Szewczyku, Chrapku, Sobolu, Głowackim... niestety mamy zbyt słabą kadrę, zbyt małą by móc coś w tej lidze zwojować... Nam potrzeba piłkarzy doświadczonych, ale nadto wytrzymałych fizycznie... niestety Radek Sobolewski już 90 minut w jednym meczu nie zagra, a zwłaszcza przy tak "chudej" kadrze. Ja widziałem, że Ci piłkarze się starali. Niestety - część, a zwłaszcza obrona zagrała bardzo źle. I od tej formacji powinniśmy przebudowywać Wisłę.

PS. Quioto takim zachowaniem jak dzisiaj dyskwalifikuje się jako piłkarz. Odesłałbym go do Hondurasu. To wstyd, że ktoś taki zakłada koszulkę Wisły.
Odpowiedz cytując