Wyświetl pojedynczy post
ypeeh
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2012, 22:39
Bednarz mówił, że Wisła w tym sezonie nie gra o mistrza. Ok, można zrozumieć, że wyprzedzi nas Lech, Legia, może ktoś jeszcze i jedyny nasz cel to walka o miejsce pucharowe. Ale kurcze, Polonia to zespół sklecony na 2 tygodnie przed ligą, nie miał żadnego sensownego obozu przygotowawczego, tylko bieganie po parku. Zawodników ma całkiem dobrych, ale jak spojrzeć na cały skład, to szału nie ma. A w meczu zasłużenie zgarnęła 3 pkt, widać było zaangażowanie, myślenie na boisku, kilka schematów rozegrania piłki przez skrzydło.

A u nas? Ja żadnego pomysłu na grę nie widziałem, w pierwszej połowie rozgrywanie piłki na swojej połowie i dzida do przodu. W obronie nie mieliśmy nawet 0,5 stopera, Chavez i Głowa powinni posiedzieć dłużej na ławce (Bunoza?Czekaj? gorzej nie zagrają). Z przodu Probierz myślał, że jakiś młody mu odpali i zagra mecz życia? No i po przerwie Garguła, który miał więcej strat niż ustawa przewiduje. Nad naszym Duńczykiem nie będę się pastwił. Kiedyś nazwałem Dragana szrotem z Niemiec, niegodnego gry w naszej drużynie. Gdybym wiedział, co nas czeka na lewej obronie obecnie, to bym nawet tak nie pomyślał, a co dopiero napisał.
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
Odpowiedz cytując