Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2012, 21:34
Podstawowym kłopotem Wisły jest to ,że nie ma niestety napastników i nie ma trenera.O dyrektorze sportowym nie wspomnę bo wszyscy wiedzą. Przyczyny klęski w zeszłym sezonie są ogólnie znane. Władze klubu nie zrobiły dokładnie nic aby szereg mankamentów usunąć. Ba ... chaos jaki zafundował nam Bednarz swoją niekompetencją i deficytem elementarnej konsekwencji ,patologię pogłębił. Wisła miała i nadal ma taki zasób kadrowy i trenera ,który pozwala na w miarę regularne remisy , incydentalne zwycięstwa przy sporej dozie szczęścia oraz prawdopodobne serie porażek z drużynami teoretycznie "gorzej notowanymi" czy "nie będącymi faworytami". Niestety. Przy takim scenariuszu naprawdę sporym "sukcesem" będzie powtórzenie miejsca z poprzedniego sezonu. Po wielce szczęśliwym zwycięstwie z GKS Bełchatów napisałem na chacie ,że jestem zadowolony bo zdobyliśmy ważne trzy punkty ,które później mogą pomóc ,w razie ścisku w strefie spadkowej, w utrzymaniu. Część z was się śmiała , część mnie wyklęła od najgorszych pesymistów i wałów. Jak będzie na końcu się przekonacie sami. Co więcej wielu tutaj kibiców racjonalizuje sobie obecną sytuację analogią do beznadziejnego sezonu 2006/2007. Też miejsce ósme , słabo!!! No ale !!! W 2008 roku już Mistrz Polski wraca pod Wawel i 14 punktów przewagi na drugą Legią. To są zupełnie inne epoki. Inne epoki. - to co napisałem po meczu z PBB stale aktualne.
Odpowiedz cytując