Konrad. napisał(a):

Rzeczywiscie mi sie "Jovanicie" pomyliły, sorry...
Powiem szczerze, że nie uważam go za słabszego niż naszego Sikorskiego...
Zresztą kontrakt podpisał na trzy miesiące, więc wydali grosze. Na końcówki meczów, czemu nie?
Inna sprawa, że piszesz tak jakby to był ich jedyny transfer. Naprawdę uważasz że ich transfery są gorsze od naszych?
|
Już widzę, jakby forum wręcz piało z zachwytu gdyby JB sprowadził 40-letniego emeryta i to jeszcze regularnie handlującego meczami

Transferów Amiki na razie nie oceniam, bo po dwóch meczach ligowych które oglądałem nic powiedzieć nie można. Madziar wyglądał solidnie z Ruchem, ale na Polonii już nie błyszczał. Kebab na prawej obronie bez rewelacji póki co. Kończy się sierpień a Ty byś chciał już oceniać nowych zawodników?
FraMat. Jak Cię cenię i szanuję, tak na Boga nie wiem gdzie Ty dostrzegłeś "gaz" u Kirma. Chyba że chodzi o paraliżujący, który może nosić w kieszeni. Poza perfekcyjnie spieprzoną bardzo dobrą sytuacją w BB nie przypominam sobie w jego wykonaniu zagrań, które mogłyby wskazywać, że wzniesie się ponad poziom kiwania się samego ze sobą i bycia przepychanym przez otaczające go powietrze.