bonawentura napisał(a):

No to Kirm nie zagra, Melikson nie zagra, za niedługo pewnie Chavez i Bunoza(na takich samych zasadach jak Kirm) też nie zagrają. Pareiko też za chwilę nie zagra i zostanie nam "uzdolniony" robiący jeszcze "lepsze" "Pawełki" niż sam Pawełek Miśkiewicz... Hmmm...Niech handlują - szkoda, że Bednarz jest symbolem gaszenia światła w tym klubie. Rewolucja przypomina tą sąsiadki z drugiej strony Błoń - kiedyś też właściciel zamarzył sobie grać samymi młodymi Polakami i drugą Barcelonę. Gdzie jest teraz Cracovia?
Wszyscy się dziwią, gdzie jest Quioto - ja się nie dziwię - ten gość jest za słaby na Ekstraklasę. Cały czas to mówię, a nikt mi nie chce uwierzyć.
|
Na szczęście Ty wejdziesz na boisko i w czerwcu mianowany zostaniesz odkryciem ekstraklasy.
Nie wiem na jakiej podstawie oceniasz gre Miśkiewicza. Chyba że na żywo oglądałeś sparingi nie transmitowane lub też bywasz na treningach codziennie (nawet tych zamkniętych) i widzisz jak się Miśkiewicz prezentuje.
To samo sie tyczy Quioto. Zagrał tyle meczów że na prawdę masz prawo do solidnej i racjonalnej oceny.. Tylko w Polsce można skreślić lub wielbić piłkarza po jego 3-4 występach (z czego połowa z ławki). To jest chore.
Nie bronie kopaczy, ale nie moge patrzec na tak skrajnie pesymistyczne i podyktowane wstaniem lewą nogą z łóżka komentarze..