Wyświetl pojedynczy post
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.08.2012, 19:35
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Czy ja pisze że Kirm był asem Wisły kolego Cena 300 tys euro za zawodnika który gra w kadrze Słowenii wystąpił na MŚ i strzelał bramki w zeszłym sezonie to za mało, zwłasza że ile on nas kosztował? Tonący chwyta się brzytwy, bo w sytuacji kiedy klub nie ma skrzydłowego sprzedaje ostatniego nominalnego Czy to jest poważne Od nas w lidze za zawodników wołają koksy a my sprzedajmy reprezentanta za frytki...oj źle się dzieje w klubie...już po Małeckim powinien być ktoś sprowadzony...
Dałeś tak do zrozumienia, że teraz bez tego Kirma to my już możemy białą flagę wywiesić.

Na Mistrzostwach Świata, grał dwa lata temu, na których nomen omen nie pokazał nic.
Za to w naszym zespole od lat 3 gra i więcej razy z tego co mi się wydaje wku*wiał niż przynosił radości.

On nas kosztował 450 tysięcy euro i gdyby nie inteligentne zagrywki Stana (o czym pisze kolega powyżej) wzięlibyśmy więcej.
Jednakże lepsze to niż nic, patrząc po raz kolejny powtarzam na to co grał u nas. A nie grałnic.

Błędem było oddanie Małeckiego, ogromnym błędem. Sprzedanie Kirma nie.
Powtarzam wolę 18-20 latka zapie*dalającego dla tego klubu, niż zawodnika który pobiera tylko kasę.

Brakuje w naszym klubie takiego Bako jak jest w Warszawie, on by dał popalić takim leniwcom.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując