X-Ray napisał(a):

HA HA, naglę się okaże że Kirm miał być naszym asem który miał dać mistrzostwo, a chociaż gre w pucharach!
A co do tego że transferów już nie będzie to nic pewnego. Łysym się nie ufa. 
To niech Bednarz dalej sprząta, niech nie zapomni wysprzątać jeszcze Pareiko, Meliksona, Genkova, Chaveza i Ilieva.
A na ich miejsce proponuje ściągać gwiazdorów. Słyszałem że Smolarek jest wolny, chętnie zajmie miejsce Genkova.
Meliksona też proponuje sprzedać, albo najlepiej oddać do Groningen za tą sama cenę, za którą Wisła go kupiła.
Albo nawet inaczej - oddać za mniejszą, bo przez tego brzydala Valcxa przepłacili za Izraelczyka.
Niektórzy to powinni mieć zakaz wchodzenia do internetu, po zainstalowaniu internetu powinien wyskakiwać komunikat - ZBANOWANY.
|
Czy ja piszę o sprzątaniu Bednarza?, piszę o jego głupocie w transferach, przepłaca za zawodników oddaje za darmo....nie wiem o czym do mnie pijesz....zobaczymy co powiesz jak sprzeda Meliksona za 500 tys euro....O ściąganiu gwiazdorów w Twojej wypowiedzi się niewypowiadam, zresztą podsumowanie Twojej wypowiedzi pokazuje kto powinien mieć zakaz wstępu do internetu