Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.08.2012, 11:19
MichaelMyers napisał(a):Wyświetl post
hunter - Bednarz swoimi wypowiedziami dyma kibicow co tydzien, nie okazuje im szacunku nawet bedac pracownikiem klubu, o co masz pretensje do Valcxa, ze wydymal jego?
Nie chciałem się już odzywać w temacie, bo z wami nie wygram, ale o czym ty .......isz, chłopie?! Czym cię obraził? Bo chciałeś mieć Messiego, ale Bednarz z Cupiałem ukradli twoje pieniądze?!

A może tym, że powiedział, że przegrane derby, to po prostu kolejny mecz i nie ma co robić afery? Czy może tym, jak z dziennikarzami wyborczej wspólnie zajął się karaniem napadniętych w Poznaniu kibiców Wisły? Albo jak nie reagował, jak GW oskarżyła kibiców Wisły o kradzieże w Małopolsce, ale wyszło, że to jednak nie my. A nie, to byli Maaskant z Basałajem.

Strona TWSD i DP w sprawie tej "afery" wypowiadają się jednym tonem, ale wy tu, ....a, bando kibiców SV, macie w dupie, że wasz klub może ponieść straty, bo Bednarz zostanie zwolniony jeśli wyjdzie na naszą niekorzyść. Tym się właśnie od was różnię, że kibicuję Wiśle, a nie SV, czy Bednarzowi i to klubowi życzę jak najlepiej niezależnie, kto akurat wypowiada się w jego imieniu.

Cytat:
Dudi chyba postradał zmysły. Nie zauważył, że Valcx zmienił pracodawcę, po tym, jak z Wisły, podobnie zresztą jak Maaskant wyleciał z hukiem...
Ciekawa interpretacja wygaśnięcia umowy.

Cytat:
Ty mi tu nic nie imputuj. Przeczytałeś 1 (słownie: jeden) artykuł i wyciągasz wnioski jak kobieta z jednego słowa.
Cytat:
Dla mnie istotne jest jedynie stanowisko klubu, a to znajduje się na OFICJALNEJ stronie - podaję adres:
www.wisla.krakow.pl
Czyli żadna umowa nie została podpisana, więc o co się strzępisz?

Dla ułatwienia przeczytaj komunikat, na który ciągle się powołujesz. Podobno umiesz czytać.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 30.08.2012 o godz. 11:26.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując