hunter napisał(a):

Zabawny jesteś. 90% z Was już łyknęło wersję podaną przez holenderskie gówno i wzięło ją za prawdę objawioną. Pozwól że ja będę wierzył bardziej wersji opisanej przez naszych dziennikarzy, tym bardziej że B. Karcz to nie jest jakiś śmieszny adept dziennikarstwa, który na siłę szuka sensacji, tylko człowiek który na Wiśle pojawia się od wielu lat, ma trochę kontaktów i swoich źródeł i na pewno nie można mu zarzucić, że podaje nierzetelne informacje.
Tymczasem uważajcie dalej Stana Valcxa "santo subito", zbawiciela któremu po prostu nie było dane pracować w Wiśle, bo Wisła to zbyt mało profesjonalne miejsce dla takiego wspaniałego fachowca. I tenże święty Stan chciał prawdopodobnie wydymać klub, któremu kibicuje znaczne grono jego wyznawców. Ciekawe, czy któremuś z Was będzie choć odrobinę głupio z tego powodu (?).
|
Kolego, przeczytaj najpierw moje wypowiedzi, zamiast dop... do ostatniego zdania.
Dla mnie istotne jest jedynie stanowisko klubu, a to znajduje się na OFICJALNEJ stronie - podaję adres:
www.wisla.krakow.pl
Zacytowałem je zresztą parę postów wcześniej.