wojteqs80 napisał(a):

|
Przeglądam to forum niemal codziennie i w końcu nie wytrzymałem muszę kilku osobą wytłumaczyć parę kwestii. Nie rozumiem skąd ta jazda z Bednarzem , zrozumcie w końcu jego rolę , on przyszedł do klubu "posprzątać " po tak uwielbianym przez wielu z was Stanie. Holender swoją polityką doprowadził do krytycznej sytuacji finansowej i teraz Łysy musi zrobić z tym porządek. Transfery a Małego i Kirma służą zbilansowaniu budżetu a pewnie w dłuższej perspektywie zrobieniu miejsca dla innych piłkarzy. Jeszcze nie dawno wszyscy jechali po Kirmie ile wlezie a teraz nagle straszny lament. Według mnie transfer Słoweńca ma na celu przygotowanie miejsca dla Brożka . Może troszkę się rozmarzyłem ale kto wie .....
|
Miał byś rację gdyby:
-Stan Valckc był odpowiedzialny na budżet klubu-nie był, za to bym odpowiedzialny Basałaj.
-Faktycznia krytyczna sytuajcja ma w ogole miejsce..wg ostatniego raportu finansowego- łagodnie mówiąc tragedii nie ma.A kasa z pucharów to ponad 5 mln euro.
-czym ty chcesz bilansować budżet ?Kasą z wypożyczeń małeckiego i kirma?chłopie to są setki tysiecy euro a nie milony.W klubie się przelewa, bo 9 miesięcy temu Cupial zdecydował, że będzie płącił dwóm trenerom Moskalowi i Maaskantowi.Tak samo jak kiedyś Kasperczakowi.
-Jakie miejsce dla piłkarzy?Kirm i Małecki to skrzydłowi a PA Brożek to napasnik.poza tym zobacz sobie na aktualną kadrę.naprawdę jest szeroka, by robić "miejsce" ?
http://www.wisla.krakow.pl/pl/kadra/pierwsza_druzyna/