Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2012, 16:56
Ekspert Radia Maryja: Zamach w Smoleńsku był aktem masonów

Długie macki masonów (rytu francuskiego) sięgają wszędzie. Najpierw opanowały sowieckie wojskowe służby specjalne, później PRL-owskie Wojskowe Służby Wewnętrzne, a po 1989 roku Wojskowe Służby Informacyjne. Masoni siedzą w służbach, polityce, biznesie i mediach. Wróć! - Liberalnych mediach, bo przecież nie tych ojca Rydzyka.

Na szczęście jest jeden człowiek, który przeniknął mgłę tajemnicy otaczające podstępne loże i rozszyfrował ich knowania. Doktor Stanisław Krajski - bo o nim mowa - to wykładowca na uczelni ojca dyrektora, ekspert od savoir vivre'u i tajnych stowarzyszeń, które chcą zapanować nad światem.
Pan doktor wystąpił w audycji pod mrożącym krew w żyłach tytułem: „Masoneria przeciw Polsce, Kościołowi i Telewizji Trwam” i podzielił się ze słuchaczami Radia Maryja licznymi rewelacjami, m.in. na temat Bronisława Komorowskiego i afery gruntowej. Przy okazji napomknął parę słów o tym, kto stoi za katastrofą smoleńską.

Ale było tak:

- W Polsce po rozwiązaniu WSI zaczęto tworzyć specjalną lożę, którą ją nazwałem P3, bo loża P1 spowodowała rewolucję francuską, loża P2 próbowała przejąć władzę we Włoszech w 1981 roku i została rozbita przez włoskie służby specjalne. Ujawniło się, że masę polityków, oficerów służb specjalnych, sędziów, wydawców uczestniczyło w tej loży - opowiadał Krajski.

- Więc to co było możliwe we Włoszech w roku 1981 i 82, dlaczego ma nie być możliwe w Polsce w roku 2012. I z tego by wynikało, że próba rozbicia przez Macierewicza i PiS WSI w jakiejś mierze się powiodło. I oni się poczuli przerażeni, ta masoneria rytu francuskiego, GRU, poczuli się przerażeni i stwierdzili, że należy przyspieszyć proces przejmowania, zawłaszczania państwa polskiego i demontażu państwa polskiego jednocześnie. Żeby to później służyło jako fragment tej Euroazji. I że jednym – tak mi wychodzi i staram się to ukazać - że jednym z aktów tej loży P3 był zamach na samolot prezydencki w Smoleńsku i wiele innych aktów.

(dom ku*wa wariatów)
Odpowiedz cytując