Wyświetl pojedynczy post
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2012, 15:40
Tominho napisał(a):Wyświetl post
Obawiam się, że moją ironię z Bednarzem odebrałeś w taki sposób, że staram się ich (JB + MP) bronić... Ja po prostu korzystam z doświadczeń jakich nabrałem po obejrzeniu kilku konferencji prasowych z udziałem dwóch wyżej wymienionych osób

Oskarżać też ich nie zamierzam, bo z własnej kieszeni pieniędzy na transfery przecież nie wyłożą.

Co do Probierza i pucharów z Jagiellonią - lekkie sprostowanie. Wg "Fastera" winowajcą klęski z Irtyszem była baza treningowa jaką dysponuje klub z Białegostoku... Jeśli podłapie temat, to taki argument może również wykorzystywać w Wiśle. Nie ma co ukrywać, podstawy do tego są
Rok wczesniej po dobrym meczu Jagieloni z Arisem w Salonikach za to opowiadal, ze poziom sie podnosi i nie mamy sie czego wstydzic, dziwne, ze wtedy brak tej bazy mu nie przeszkadzal, widocznie jej brak odbil sie czkawka akurat w tamtym roku z jego fantazji.Brak wielogwiazdkowego hotelu na miejscu pewnie tez im zaszkodzil.Poza tym Probierzowi sie cos pomieszalo z nerwow wtedy, bedac w Kazachstanie zachwalal jakis osrodek w Minsku.Pozniej sie okazalo, ze tego Pawlodaru na mapie samochodowej nie mozna znalezc.Zreszta pozniej jak wrocil z Grecji po tym epizodzie w Arisie cos majaczyl, ze w Polsce gorzej nie jest niz tam.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 29.08.2012 o godz. 15:46.
Odpowiedz cytując