Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2012, 14:37
Również uważałem, że zwolnienie Maaskanta było błedem, ale to było nic w porównaniu z wywaleniem Valckx`a.
Nietety wszystko zaczeło się od europejskich pucharów.Cupiał albo za bardzo się napalił chyba na Europejskie puchary a nie zdawał sobie sprawy (lub nie chciał zdawać), że nie ma równorzędnych 2 jedenastek kopaczy, dzięki czemu "dosięgła nas "klątwa pucharowa". To, że tak będzie pisałem niestety z półrocznym wyprzedzeniem, ale niektórzy zarzucali mi czarnowidztwo.
Cóż.Była mała rotacja, piłkarze niewytrzymywali psychiznie i fizycznie i pojawiły się kontuzje i ewidentne odpuszczanie meczów.Na efekty nie trzeba było długo czekać.
Kto za to wszystko odpowiada?Oczywiście, że Cupiał.
Tak jak za aktualną sytuację, więc nie najeżdżajcie za bardzo na Probierza czy Bednarza.Dostali takie wytyczne, a to, że firmują tą degrengoladę to już ich sprawa.
Jedyną władze w tym klubie pełni Cupiał, a to, że jest on w klubie czasami, świadczą o tym absurdalne sytuacje do których czasami dochodzi- np jak płacenie 2 trenerom jednoczenie - najpierw wczesnemu Kasperczakowi, a później Maaskantowi- a oszczędza się na wszystko co popadnie, wkońcu stać nas na by ok 300 tyś euro rocznie by wyrzucić w błoto.
Wszystko na to wskazuje, że to końcówa "bossa z Myślenic" w Wiśle.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 28.08.2012 o godz. 15:11.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując