Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2012, 16:18
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Po dwóch kolejkach pisać, że ktoś będzie faworytem do MP jest nierozsądne. I to najdelikatniejsze słowo jakim takie wróżenie można nazwać. Tym bardziej, że mówimy o polskiej, bardzo słabej i spłaszczonej lidze. Pierwsze prognozy to można wg mnie pisać po pięciu czy sześciu kolejkach. Chociaż to tez bardzo wcześnie, niemniej to taka dolna granica. Po 10 kolejkach myślę, że będzie można coś konstruktywnego napisać. Nie odważyłbym się skreślać teraz nawet Ruchu w walce o cokolwiek w lidze.

ja bym powiedział że kogo jak kogo , ale właśnie Ruchu próżno będzie szukać nawet i w górnej części tabeli . I to akurat można powiedzieć nie tyle po dwóch kolejkach , co i po łomocie w Europie

super dowcip można było wczoraj usłyszec w lidze + extra , jesli to suchar to sorry

przychodzą piłkarze Ruchu do baru i zamawiają kolejno :

5 Pilsnerów , 0,7 czystej , 4 leszki i 2 harnasie

co do innych faktów to jednak można pokusić się o jakies spostrzeżenia

wyobrażasz sobie Legie i Lecha którzy będą się bronić przed spadkiem z ligi ? no nie sądzę . Śląsk Wrocław podobnie , tyle że oni będą plasować się raczej w okolicach środka , niż pierwszego miejsca

Wisla zresztą podobnie ,tyle że może zając zarówno 1 jak i 6 miejsce w lidze , ale sądzę że aż tak źle nie będzie

co do reszty nie będę forował wyroków. Dolna połowa tabeli myślę że będzie w tym sezonie bardzo płaska , czub tabeli zaś - nie sądzę
Odpowiedz cytując