Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2012, 08:38
nesta napisał(a):Wyświetl post
Wlaczono wiecej Polakow do skladu aby kibice sie z nimi utozsamiali i byla wieksza frekwencja.. Efekt jest taki, ze graja do dupy i frekwencja jest nizsza od tej kiedy gral 1 lub 2 Polakow w druzynie
(...)

A oni jak dzieci, ktos im powiedzial albo przeczytali, ze jest za malo Polakow, to wielkie glowy usiadly, bez zastanowienia, wyczucia i wysnuli prosty jak cep wniosek --> to sprowadzmy wiecej rodakow. A, ze jednoczesnie sprowadzimy napastnika, ktory strzelil w poprzednim sezonie az 0 bramek, w odbronie bedzie gral zwinny Czekaj.. a to nic, jakos to bedzie. Tak wyglada da pilka.
Niektórzy to mają prawdziwą obsesję na punkcie Polaków winnych wszelkich nieszczęść w tej drużynie....Przecież nikt tu nie chce sprowadzania szrotu, niezależenie od tego czy się nazywa Frederiksen czy Sikorski. Przed sezonem sprowadzono i Polaków i obcokrajowców. Żaden z nich (może poza Głowackim) nie był piłkarzem, który mógłby być łakomym kąskiem dla klubu który ponoć ma walczyć o MP. Rezerwowi z klubów ekstraklasy Sikorski i Burliga, piłkarz z super mocnej ligi honduraskiej Quioto, niechciany nigdzie 32 letni Frederiksen szykujący się do turnieju dla bezrobotnych piłkarzy. Jak się okazuje piłkarze ci spełnili przewidywania osob trzeźwo patrzących na świat - bo ciężko było oczekiwać, że nagle w Wiśle przejdą metamorfozę i wzniosą się na "International Level". Dorabianie do tego całej filozofii o przewadze jednej nacji nad drugą jest z całym szacunkiem idiotyczne.

JrQ napisał(a):Wyświetl post
Przecież ta cała propaganda "TERAZ POLSKA" to podkładka pod cięcie kosztów i żerowanie na naiwności ludzi.
Dokładnie tak. Wciskanie ludziom, że sprowadzenie 25 letniego napastnika Sikorskiego, który w poprzednim sezonie nie raczył strzelić gola i 24 letniego rezerwowego Ruchu Chorzów + 2 obcokrajowców to to samo co polityka transferowa polegająca na stawianiu na wyróżniających się, młodych piłkarzy z naszej ligi. Ja tu nie widzę żadnego młodego wyróżniającego się Polaka, tylko wielką ściemę.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując