Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
bukaj22
Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2012, 07:26
Zerkałem na ten mecz Widzew vs Ruch i poziom był okręgowy. Z taką grą Ruch będzie walczył o utrzymanie. Coś mi się wydaje , ze razem z Widzewem i Piastem a kto wie może i Śląskiem będzie zażarta walka o utrzymanie.

Mecz Lech vs Polonia jak na warunki Ekstraklasy był całkiem ciekawy. Gra Lecha mi się też podobała. Może nie było tak efektownie , jak z Ruchem ale dawno nie widziałem Lecha grającego na wyjezdzie i wymieniającego kilka podań. Niektóre akcje Lecha były świetne a bramka Toneva będzie chyba trafieniem kolejki , jak nie sezonu. Mamy bardzo cenne 3 punkty. :}

Polonia też miło mnie zaskakuje. Naprawdę grali niezle , choć momentami robili trochę za dużo strat. Jednak szybkościowo dobrze wyglądają i jeszcze nie jeden zespół straci tam punkty.

Jak widać w naszej lidze wygrywanie na wyjazdach , to spora sztuka i byłem pewien , że Wisła wygra a tutaj zaskoczenie. Pierwsza połowa w meczu z Podbeskidziem była fatalna , druga trochę lepsza , ale jako całokształt Wisła wypadła kiepsko. Tak słabego Głowackiego nie pamiętam.

Podbeskidzie ładnie grało w pierwszej połowie , jak na ich możliwości. Kilka szybkich podań i było gorąco pod bramka gości. Dla Podbeskidzia punkt z Wisła na wagę złota.

Coś mi się zdaje , że przed Wisłą trudna przeprawa z Polonią.
Odpowiedz cytując