Cytat:
|
Teraz bedę nadal uważnie obserwował. Poczekam do konca rundy, ale na razie nie widzę żadnych znaków postępu
|
A jak my mamy zrobić jaki kol wiek postęp ? Jak już pisałem w innym temacie Melikson ładnie podaje do Genkova ten odgrywa mu piłkę na wysokości klatki piersiowej... jak on ma się zabrać z tą piłką ?
Taką akcje od razu trafia szlag i choćby Probierz opracował 100 różnych schematów rozgrywania akcji to w takich przypadkach nic to nie da. Ja nie wiem czy Genkov czyli piłkarz na którego barkach ma spoczywać nasza ofensywa miał chociaż jedno dobre zagranie.
To samo jest z Frederiksenem... Maor tez ładnie wypracował mu pozycje do wrzutki a skończyło się jak widzieliśmy... tak to jest jak się skąpi grosza na piłkarza, który przynajmniej potrafi wrzucić piłkę...(Dudu Paraiba) wtedy może i z Genkova byłby jakiś pożytek.
W takich momentach ja nie wiem jak ja mam oceniać trenera, że niby nie nauczył piłkarzy podstaw piłkarskich ? Może być lepiej ale dużo więcej z tego wycisnąć się naprawdę nie da.