|
Pierwsza połowa tragiczna, druga troche lepsza, ale z takim zespołem jak Podbeskidzie to i tak strasznie mało pokazaliśmy. Indywidualnie w skali od 1 do 10 pozwole sobie ocenic w ten sposób:
Pareiko 6 - to co mógł wybronić to bronił pewnie
Burliga 4 - w defensywie przeciętny, wiele akcji jego stroną w sumie nie szło, w ofensywie + za bramke, ale poza tym bez szału
Głowacki 2 - zawinił przy bramce, takie zachowanie to wstyd dla tak doswiadczonego zawodnika
Czekaj 2 - mało zwrotny, woln, przy bramce tez nie bez winy, osobiscie wole jednak Jaliensa
Frederiksen 1 - moze sie czepiam, moze za wczesnie oceniam, ale jak dla mnie najslabszy na boisku, moim zdaniem okaze sie kompletnym niewypałem, chocby dlatego, ze w obecnej piłce w przypadku bocznego obroncy BARDZO ważna jest gra ofensywna, Duńczyk jest mało dynamiczny, beznadziejny technicznie i kompletnie nie umie dośrodkowywać. Z tyłu co najwyzej przecietnie, w 1 połowie sporo akcji szło jego stroną
Sobolewski 2 - nie te lata juz niestety, dużo strat, dużo pomyłek i ogólnie katastrofalna postawa środka pola Wisły głównie w 1 połowie
Garguła 2 - żeby nie asysta i w miare niezłe niektóre wrzutki z rożnych to powinno być 0, rozgrywający to jest zawodnik przez którego przechodzi praktycznie każda akcja i on ma mieć celność podań CO NAJMNIEJ na poziomie 80%, tymczasem Łukasz G. beznadziejnie podejmuje decyzje, nie jest kreatywny a w grze do przodu jest bardzo niedokładny
Iliev 4 - za pierwszą połowe należy się 1, ale w drugiej dużo bardziej aktywny, sporo wnosił do gry
Melikson 4 - dosyć słaby mecz w jego wykonaniu, nie zrobił nic złego, ale też niewiele dobrego
Quioto 3 - miał niezłe zagrania, pokazywał przyzwoite umiejętności, ale to były tylko fragmenty, ogólnie był jednak za mało widoczny i za mało wnosił do gry ofensywnej
Genkov 3 - niewidoczny, ale trudno mu przyznać za to 1, bo jest zawodnikiem, którego gra zależy od postawy drugiej linii, a ta dzisiaj była tragiczna po prostu
Wilk 1 - chyba każdy widział ile wniosła jego zmiana
Kirm 3 - nic szczególnego, dalej nie potrafi wygrać pojedynku 1 na 1, znalazł sie raz w dobrej sytuacji, uderzył celnie i groźnie, ale to powinna być bramka mimo wszsytko
|