bridgeburner napisał(a):

Jasne ze fajny...oczywiscie jak na to jak wygladal zeszly sezon w "Ekstra"klasie a nie porównując do 3 najlepszej ligi świata, gdzie bramki strzelaja pikarze warci po 20 mln E
|
Gornik przestal grac jak Maczynski zszedl , Jaga nasladowala Lecha z Bakero grajac ciagle w bok i w tyl na polowie boiska, a pozniej dosrodkowanie chociaz zaden z pilkarzy Jagielloni nie potrafil wygrac glowy z obronca Gornika, to sa Ci sami pilkarze co w poprzednim sezonie nie wiem jaka roznice tutaj widzisz.Dalej tam widze tego smiesznego Plizge i paru innych kalekow.Jak nie ma klasowych napastnikow to nic nie z wyjdzie z tego,tak samo bezproduktywna gra jak Lechowi z Bakero.Hajto moze sobie trenowac caly tydzien to utrzymywanie przy pilce, ale wygrywac nie beda.Zamiast tracic czas na cwiczenie czegos czego nie potrafia wykonczyc, niech kupia ze trzech dobrych pilkarzy, i beda grali jak chca, bo na nasza lige to by wystarczylo.A tutaj chce sie zrobic z amatorow zespol grajacy w hiszpanskim stylu.
Zeszly sezon ekstraklasy to wygladal tak , ze mielismy dwie druzyny w LE i obie awansowaly do 1/16.Tego sezonu chyba w ogole nie bedzie.Niby lepiej, tylko cos mi sie tu nie zgadza, dla mnie mecze ze slaba liga szwedzka pokazaly w jakim miejscu jest nasza w tym momencie i nalezy sp.. w przeciwnym kierunku i to od zaraz, a nie udawac ze jest ok, bo za chwile juz ch.. wie kto bedzie z nami wygrywal.