Wyświetl pojedynczy post
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2012, 19:54
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Z tym "Valckxem"(?) to już Twoja paranoja. Siatka była tworzona sukcesywnie od kilku lat. Przyhamuj, bo to zaczyna przybierać rozmiary jak z Petrescu.

Valcxx nie stworzył, ale Bednarz zniszczył.
Co do sukcesów - Klejndinst obserwował Maora w Izraelu. To z tych których udało się zakontraktować.

Co do sukcesów Lisa - trzeba być idiotą (nie bójmy się tego słowa) żeby pytać o sukcesy koordynatora grup młodzieżowych po pół roku. Skończonym.
Mam tłumaczyć dlaczego? Serio pytam.

P.S. jova - te nieudolne próby kąsania mnie to z antypatii, czy naprawdę jesteś tak bardzo zaczadzony Bednarzem? Bo jak to pierwsze - to luzik, nie jestem aż takim hipokrytą żeby się na to obrażać, ale jeżeli faktycznie próbujesz bronić działania Łysego, to masz problem.
Jakim cudem Bednarz zniszczył tę siatkę? Bo Klejndinst odszedł, a Żuraw doszedł? A może chodzi o skautów regionalnych, o których na dobrą sprawę nic nie wiadomo?
Jeśli idzie o Lisa, to mogę ci jedynie po raz kolejny zasugerować byś nauczył się czytać. W ani jednym poście nie wypowiedziałem się na jego temat. Pytałem o skautów.
To nie jest kąsanie, jakiś ad personam, tylko precyzyjne pytania o skautów. Nie wiem jak trzeba spojrzeć na ten post:
jova napisał(a):Wyświetl post
Kogo zwolnił Bednarz? Wymień nazwiska lub dokładne liczby i źródło informacji.
w tym temacie, by uznać go za niemerytoryczny.
Odpowiedz cytując