Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2012, 19:32
jova napisał(a):Wyświetl post
No super, tylko że ona raczej nie została ani stworzona przez Valckxa, ani zniszczona przez Bednarza.
Z tym "Valckxem"(?) to już Twoja paranoja. Siatka była tworzona sukcesywnie od kilku lat. Przyhamuj, bo to zaczyna przybierać rozmiary jak z Petrescu.

Valcxx nie stworzył, ale Bednarz zniszczył.
Co do sukcesów - Klejndinst obserwował Maora w Izraelu. To z tych których udało się zakontraktować.

Co do sukcesów Lisa - trzeba być idiotą (nie bójmy się tego słowa) żeby pytać o sukcesy koordynatora grup młodzieżowych po pół roku. Skończonym.
Mam tłumaczyć dlaczego? Serio pytam.

P.S. jova - te nieudolne próby kąsania mnie to z antypatii, czy naprawdę jesteś tak bardzo zaczadzony Bednarzem? Bo jak to pierwsze - to luzik, nie jestem aż takim hipokrytą żeby się na to obrażać, ale jeżeli faktycznie próbujesz bronić działania Łysego, to masz problem.

najm napisał(a):Wyświetl post
To była ironia. Każdy kto choć troche interesuje się polska liga wiedział kim jest i jak gra Sikorski. Z reguły nie testujesz graczy z tej samej ligi w ktorej grasz.
Nie jeśli stać Cie na abonament Canal+. Prawdopodobnie dostałeś rykoszetem po tym jak jova zobaczył mój post.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.08.2012 o godz. 19:39.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując