Arapaho napisał(a):

Nie do mnie to było ale dużo rzeczy poruszyłes na które chętnie bym odpowiedził ale czasu na godzinne pisanie nie mam Pewnie na szczęscie dla nas obu , hehe. w każdym razie ad.6 -gazety czytaja obecnie stosunkowo nieliczni i juz raczej uksztaltowani politycznie , internet ok ale opinie o świecie wiekszośc ludzi czerpie z TV a tu jest jak jest.
Co do cytatu powyżej. Bzdurą bo tak powiedział red.Skrzydlatej Polski niejaki Hypki ? prosze wyjaśnij. Jak na razie jedyne naukowe badania udowadniają że jednak nie może uszkodzić.Co do KGB rozumiem masz tam kontakty i przekazali Ci co chcieli a co nie chcieli zrobić...? Tak właśnie tworzą się bajki. No bo wiadomo.....a Politkowska , a Litwinienko, a Juszczenko .....samobójcy ? jak Lepper i Petelicki...
|
Zapraszam do dyskusji kilku dniowe opóźnienia w odpowiedzi są normą jak masz chwilkę czasu zapraszam.
Czemu na szczęście. Specjalnie szukam ludzi o poglądach innych od moich. Zawsze można się czegoś ciekawego dowiedzieć. Nie lubię rozmów w gronie przytakiwaczy bo nic z nich nie wynika.
Nikt ich siłą do TV nie przykuwa. A wpływ internetu jest coraz większy.
Na Smoleńsk jest inny temat. Powiem tyle: nie słyszałem, żeby jakkolwiek samolot który znalazł się w lesie poniżej linii drzew nie rozbił się. Jest natomiast sporo katastrof gdzie samoloty są niszczone w lesie. Jeśli samochód uderzy w drzewo przy 300km/h też jest bez szans. Przypomnij też kto prowadził te "badania naukowe". Niezbędny byłby niezależny ekspert który przy tym poziomie naładowania emocjami jest niemożliwy do znalezienia.
Ale na Smoleńsk nie mam siły i w sumie temat mnie bardzo mało interesuję.
Czekam na ustosunkowanie się do całego tekstu. Na Smoleńsk odpowiadał nie będę chyba, że coś super ciekawego ale to proszę na PW.